AvoSeedo Kweekpot

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 8,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 74 stuks

AvoSeedo is een klein plastic bakje dat een inkeping met een gat in het beschikt. Een enkele avocado zaad kunnen worden ingevoegd met de "platte" einde naar beneden. Daarna AvoSeedo kan in een voldoende grote, met water gevulde pot geplaatst. Door het lage gewicht en de hoge verplaatsing wordt AvoSeedo aan het oppervlak hele tijd blijven; als het waterpeil daalt, zal AvoSeedo dienovereenkomstig zinken.

Met AvoSeedo, kunt u aanzienlijk verhogen de kans op succes als het gaat om kieming avocado. Zonder enig risico, kunt u het drenken drastisch verlagen. Alleen van tijd tot tijd moet je het waterpeil van de pot met AvoSeedo plus avocado zaad te controleren. Ten opzichte van de oorspronkelijke tandenstoker methode, er is nog een voordeel: de avocado zaad niet te worden geperforeerd, waardoor het risico van beschadiging (en dus mislukte pogingen kieming).

Al met al, AvoSeedo is gewoon de perfecte tool voor u om avocado bomen groeien thuis. De veeleisende kieming periode kan nu worden beheerst met bijna geen moeite - het geven van uw nieuwe bomen een rand vanaf het begin!

© 2012 - 2020 moetikhebben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel