4 Yards More Golf Tees

Artikelnummer: 768567102413
Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 7,95 € 6,95 (inclusief 21% btw)

De 4 Yard More Golf Tees zijn de eerste en enige tees die getest zijn en ook daadwerkelijk meer afstand aan uw golfbal meegeven.

-  Eerste en enige bewezen tee zowel '' Robotic ''en '' Field '' tests om de afstand te verbeteren
-  Flexibele zespuntige tip vermindert weerstand en  zorgt voor beter contact
​-  Duurzaam, met meer dan 100 drives

"4 Yards More" Golf Tees zijn aangekomen in de Performance Tee-categorie, het T-stuk heeft zijn eerste Tour-overwinning al opgeëist, toen Gil Morgan het Wal-Mart First Tee Open op Pebble Beach mee naar huis nam. Als golfers de afstand ontdekken die het aan drives toevoegt, zal het essentieel zijn in elke golftas.

Het product heeft de afgelopen 18 maanden strenge prestatietests en verbeteringen ondergaan. Hoewel het streven naar een superieure tee nog lang niet voorbij is, is het product klaar om op de proef gesteld te worden door het golfende publiek.

"4 Yards More" Golf Tee is de enige tee die wetenschappelijk is bewezen in twee testbatterijen om de houten tees te overtreffen. We hebben het gemiddelde van de twee tests genomen en geven u het laatste nieuws over golfprestaties. "4 meter meer" Golf Tees. 100% gegarandeerd of uw geld terug.

  • 1 3/4 inch (rood) '' Short Tee ''
  • 2 3/4 inch (geel) '' Standaard Tee ''
  • 3 1/4 inch (blauw) '' Driver Tee ''
  • 4 inch (groen) '' The Extreme tee ''
  • 1 inch (paars) " Hybrid Tee " *NEW*

4 Yards More Golf Tees maken het mogelijk om uw golfbal van de tee af te laten gaan met minder weerstand en een lagere balspin. Hierdoor bereikt u langere en rechtere drives.

De tee is gemaakt van een sterke constructie waarvoor meerdere materialen zijn gebruikt. Het is mogelijk met meer dan 160 km/per uur te slaan. Daarnaast houdt het de golfbaan en tee box vrij van afgebroken stukken tee.

De tee is in hoogte verstelbaar en dit ‘meetsysteem’ maakt het mogelijk dat u een consistente hoogte heeft voor al uw slagen.

De testen
Greens Keepers Inc. begrijpt dat niet elke golfer als een robot zwaait. Een onafhankelijk onderzoeksbureau voerde een veldtest uit waarbij het Prototype Golf Tee van "4 Yards More" werd vergeleken met houten tees, waarbij 10 golfers van verschillende capaciteiten werden gebruikt.

Elke golfer sloeg 10 ballen van houten tees. Nadat de tien ballen zijn geraakt, heeft het onderzoeksteam elke afstand gemeten en geregistreerd.
De driving range is schoongemaakt. Vervolgens sloeg elke golfer 10 ballen van het "4 Yards More" Prototype Golf Tee. Nogmaals, het onderzoeksteam heeft elke afstand gemeten en geregistreerd.

De resultaten werden geteld en gemiddeld, wat een 4,2 yard verschil opleverde ten gunste van het Prototype Golf Tee van "4 Yards More".
Een gemiddelde robottest en de veldtest gaven ons een totale afstand van 4,05 meter over houten tees.

© 2012 - 2020 moetikhebben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel