Autosleutel signaal blocker - antidiefstal hoes

Artikel 1 van 1
€ 10,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 272 stuks

RFID Autosleutel signaal blocker - antidiefstal hoes voor Keyless Entry Vehicle, Diefstal bescherming.

De meerderheid van de motoren met de Keyless Entry Security optie worden binnen 1 minuut gestolen, zonder lawaai van gebroken ruiten, omdat het voertuig zal worden bedrogen met de aanwezigheid van de sleutel, het starten van de motor en het verlaten van het pand zonder dat het alarm UIT gaat.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1356708/auto-stelen-kan-op-afstand​ ​
(bron: Telegraaf)

Door gebruik te maken van de RFID Autosleutel signaal blocker - antidiefstal hoes. Past op de meeste autosleutel: Past op de meeste autosleutels - van Ferrari, Porsche, McLaren, Lamborghini, Tesla, tot Audi, BMW, Land Rover, Jaguar, Volkswagen, Honda, Opel, Nissan, Toyota, Renault, Citroen, enz. 

Praktische uitvoerbaarheid: Gloednieuwe kenmerken op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit: 2 compartimenten; 2 sleutelhangers in het interieur van elk compartiment: 1 Sleutelhanger in het veilige vak voor uw autosleutel en een andere 

  • Sleutelhanger in de tweede zak (zwarte laag - onaf geschermd), voor uw huissleutel of ook uw debet/kredietkaart.
  • Productafmetingen: 13cm (breed) x 9cm (hoog)
  • Vergeet niet om de autosleutel altijd op te bergen in de gouden laag Pocket, binnen 3 seconden nadat de zak is gesloten, wordt het autosleutelsignaal afgeschermd.
  • Blijf uit de regen.
  • Autosleutel signaal blocker - antidiefstal hoes is om alleen werkzaam in de Golden Pocket - anders kan uw autosleutel signaal worden gerepliceerd en onveilig.

Laat toe om uw auto te beschermen tegen diefstal, zodat u 's nachts zonder zorgen kunt slapen en vermijd het gedoe en de pijn van 's morgens naar boven lopen en uw auto niet in uw oprit kunt vinden.

Samen zijn we sterker! Laten we samen de autocriminaliteit verminderen door gebruik te maken van de Autosleutel signaal blocker - antidiefstal hoes.

© 2012 - 2020 moetikhebben | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel